lauantai 20. lokakuuta 2012

Viehättynyt

Kauniita esineitä
"Elämässä on matkoja,
joista ei voi kieltäytyä.
Vanheneminen.
Suru.
Kipu.
Rakkaus.

Ne tulevat eteemme,
vievät mukanaan
-tahdomme tai emme.

Matkavarustuksia
voi kuitenkin
miettiä etukäteen."

-Hanna Ekola&Juha Salonen/Valoa ja voimaa

Matkavarustuksia on niin monenlaisia eli kukin tyylillään. Sydäntä lämmittäviä, sisäistä rikkautta antavia pitäisi yrittää haalia enemmän muistikortille, jotta olisi jotain kaunista muisteltavaa, kun on kaikkein vaikeinta. Niiden muistojen voimalla voi jaksaa taas yhden vaikean kauden ohi, sillä jokaiselle niitäkin on annettu ja tullaan antamaan. Opettavaisessa merkityksessä, joten turha niitä vastaan on pullikoida, mutta itse voi ennakoida ja helpottaa oppimisen tuskaa kaivamalla muistikortistaan niitä ihania, lämmittäviä muistoja.

Värikylläinen Enkeli

Tämän viikon  aikana on tullut käytyä muutamia kertoja kirppareillakin peräti kolmessa eri kaupungissa ja tämä johtuu osittain siitä, että on ollut muutakin ohjelmaa, niin silloin pitää myös tuo kirppistilanne aina myös päivittää, jos vain suinkin on mahdollista ja aikaa jää. Tämä ylläoleva enkeli on yksi kauniimmista enkelilöydöistäni ja kylläkin jo vuosi sitten kesältä.  Pohjassa on "MÁRÁ"  ja "Goebel" 07.  
KultaEnkeli

Upea, koristeellinen ja korkea enkelipylväs.  Korkeutta tällä enkelihahmolla on n. 45 cm. Oikein ihana löytö tämäkin ja myös viime kesältä.

Tuolla ylimmässä kuvassa oleva punainen enkeli on yksi tämän päivän löydöistäni. Lisää kuvia muistakin "aarteistani" myöhemmissä postauksissa.

Vein Prinsessan tänään pienen lomasensa ja kotoilunsa jälkeen opiskelukaupunkiinsa. Kannoimme korttelin verran hänen tavaroitaan ja edessämme kulki  rouva suloisen koiransa kanssa. Taisimme molemmat katsella koiraa sillä lempeällä tavalla, kun koira oli aivan hurmiossaan eikä oikein tiennyt miten päin olisi ollut ja meitä katsellut. Tosi hyvin koira oli opetettu, sillä hän ei mitenkään pyrkinyt läheisempään tuttavuuteen, vaan oli kiltisti emäntänsä vieressä, mutta liikehti siinä kyllä kiitettävän suloisesti, että pystyi meidät näkemään. Jossain vaiheessa tuntui, että koira melkein kävelee takaperin, että näkee meidät. Siinä vaiheessa omistajakin alkoi katsella ympärilleen ja naurahtaen sanoi, että onpas hän nyt viehättynyt teistä. Aivan ihana sana, viehättynyt!  Koira kai aisti meidän ihastuksemme myös häneen, kun oli niin suloisen, hurmaavan oloinen olento liikehtiessään.

Nyt toivottelen kaikilla oikein mukavaa ja syksyisen lämpöistä olotilaa! Tuodaan elämäämme pieniä valopilkkuja, joista kanssaihmisetkin saavat iloa.
: Leenuliini

16 kommenttia:

 1. Enkelit ovat aina löytöjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on:) Ja miten mahdottomasti niitä onkaan erilaisia!

   Poista
 2. Ihania valopilkkuja on nämä kuvasi ja kirjoituksesi.
  Myös Sinulle toivotan ihanan lämpöistä olotilaa täältä takkatulen ääreltä(<;

  VastaaPoista
 3. Kauniita enkeleitä olet taas löytänyt! Kyllä niitä valopilkkuja tosiaan elämässä tarvitaan ja useinkin, eikä sen tarvitse olla mitään niin ihmeellistä. Joskus riittää vain lämmin hymy tuntemattomalta ihmiseltä.
  Lämpöistä olotilaa toivotan minäkin sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin hymy pelastaa joskus niin paljon!

   Kiitos! Samanmoista toivon Sinulle!

   Poista
 4. Miten ihmeessä sinun silmiisi aina osuu tuollaisia ihanuuksia ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä itsekin joskus miettii, kun kotiin saapuu aarteidensa kanssa, että miten ihmeessä:) Uskon kyllä tuohon vetovoiman lakiin, sillä hyvin usein kun olen nähnyt vaikka täällä blogistaniassa jotain mielenkiintoista, se tuote pomsahtaa eteeni hetken päästä esim. juuri jollain kirpparilla. Tuon Balladi tuikun kanssa kävi juuri viimeksi niin. Pitää vaan päättää mitä haluaa, sitten ehkä on toivoa se saadakin:)

   Poista
 5. Nuo enkelit ovat kyllä todella ihania ja koiran käytös teitä kohtaan jotain suloista!Itsekin aina kirppareita katselen/kiertelen sillä silmällä,löytäisinkö enkeleitä kokoelmaani.
  Aurinkoisia terveisiä täältä...ilon pilkahduksia on elämä täynnä <3 Ja vauva-uutisia odotellessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva-uutiset on niin kertakaikkisen ihania juttuja!

   Toivon, että löydät paljon ihania enkeleitä kierrellessä kirppareita!

   Poista
 6. Ihania enkeleitä olet löytänytkin! Ehkä vetovoiman laki toimii tässäkin...? Koiran kanssa ainakin tuntui toimivan.
  Niitä hyviä matkavarustuksia varten täytyy pitää aistit valppaina ja elää hetkessä. Lämmin kiitos "muistuttamisesta" <3.
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä Hilkka osasit heti täsmentää mistä on kyse! Vetovoiman laki on aika mahtava juttu, kun sen osaa näin positiviisesti mieltää. Tuo koirajuttu olikin kyllä tosi ihana muisto tuonne mukavien muistojen laatikkoon.

   Kiitos! Samaa toivon Sinulle!

   Poista
 7. Niinpä tämä elämä on todellakin yhtä matkaa,niinkuin tuonne alkuun
  oletkin maininnut nuo neljä kohtaa...aina yrittää tätä elämän matkaa keventää,löytämälle itselleen jotain piristyksiä matkalla...sen ei tarvitse olla iso juttu,pikku piristys päiväämme antaa paljon!
  Aivan ihania enkeleitä oletkin löytänyt tai ne löytävät sinut!
  Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä piristyksiä tosiaan tarvitaan matkan varrelle, jotta tämä elämänilo oikein pääsee kuplimaan kunnolla. Työkaverit perjantaina ihmettelivät taas kerran oloani ja vastaukseni oli, että olen niiiiin täynnä rakkautta. Olisitpa nähnyt ilmeet!

   Siinäpä kysymys, löydänkö minä heidät vai löytävätkö he minut? Onnellinen olen, olkoon kumminpäin tahansa.

   Kiitos! Samanmoista Sinulle!

   Poista
 8. Enkelit ovat kauniita!
  Kaunis runo myös.

  VastaaPoista
 9. Tulin käymään blogissasi vierailulla tutkin ja löysin . Kauniita enkeleitä ja olet hyvä kirjoittamaan . Minä olen huono siinä . Hyvää Joulun odotusta (kolibrin-kiemurat) Kirsikka

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!