lauantai 27. lokakuuta 2012

Postiivinen luomisvoima

Sinisen lasin ihanuutta

"Jos ihminen tottumuksesta ajattelee optimisesti ja toiveikkaasti, hän aktivoi ympärillä olevaa elämää positiivisesti ja näin ollen vetää puoleensa positiivisia tuloksia. Mitä mielessäsi tuumailet, heijastuu samanlaisena todellisuuteen. Positiivinen ajattelu laittaa liikkeelle positiiviset ja luovat voimat, ja onni seuraa sinua."
-Norman Vincent Peale

Kyseisellä ajattelijalla on paljon viisaita ajatuksia ja aforismeja. Tämänkin voisin itsekin allekirjoittaa, sillä se kuvaa omaa ajattelutapaani ja sen seurauksia hyvin. Sitä saat mitä tilaat, pätee ajatuksiimmekin. 

Todellinen optimisti on sellainen henkilö, joka uskoo hienoihin mahdollisuuksiin ja valoisaan tulevaisuuteen, vaikka tällä hetkellä kaikki näyttäisi aivan päinvastaiselta. Usko ja luota sisimpäsi hiljaiseen ääneen, joka kertoo sen kaiken, miten ja millaisen uskomattoman kaunis ihminen voisit olla sisimmältäsi. 

Sydämesi täytteinä voisivat olla hyvä tahto, halu tehdä parhaasi ja kanssaihmisten kunnioittaminen rehellisesti ja rehdisti. Palkintona voisi olla hyvä omatunto ja iloinen mieli.

Mohairliiviä  

Käsityörintamalle kuuluu tällaistä: Prinsessan mohairliivi pari viimeistä kerrosta vailla valmiina. Kerää ei ihan riittänyt loppuun saakka, vaan pari kerrosta päättelyineen jäi vaille. Onneksi lankaa kyllä on, joten liivi tulee tänään valmiiksi asti. Malli on Novita syksy 2009 lehdestä. Tämä malli onkin ollut suosittu, sillä nyt perheemme kaikilla naisilla, pikkuneitiä lukuunottamatta on tälläinen samanlainen liivi. Minulla vain vaaleanruskeana ja molemmilla tyttärillä eri sävyisen harmaina.


 Neulemalli vielä lähempääkin kuvattuna. Neljän kerroksen mallineuletta, joka on tosi helppo, mutta saa kyllä kuohkean ja kivan näköistä aikaiseksi juuri tällä Rose Mohair langalla. Ainut miinus on, että lanka ensi alkuun antaa itsestään ulos pieniä haihtuvia, mutta ajan myötä sekin ongelma sitten poistuu. Seuraavaksi ajattelin tehdä hyvän ystäväni tyttären pienokaiselle neuletakin. 

Torstaina satoi tänne länsirannikolle ensilumi, joka vieläkin on maassa, joten ihailen nyt kauniita , lumipeitteisiä puita ja tätä valoista maisemaa. Ensi yönä kellotkin vaihdetaan talviaikaan, joten sopivasti sopii sekin ajankohtaan. 

Huisin mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua ihan kaikille!

10 kommenttia:

 1. Sinulla näyttää olevan puikoilla todella kauniskuvioinen ja kuohkean oloinen neule:-)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pehmeän näköistä neuletta ja mikä väri, wautsi, että hieno;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen liivi !
  Te olettekin sitten tyttäriesi kanssa niinkuin kolme siskosta !
  Näyttää niin pehmeältäkin.

  Mukavaa valoisaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Ihanaista viikonloppua sinnekin!On se niin mukavaa,kun tuo talvi tuli lumineen ja pakkasineen:)

  VastaaPoista
 5. Optimismia opetellaan, välillä eteenpäin pari askelta ja välillä taas askel taaksepäin. Sellaista se on, mutta hiljaa hyvä tulee...
  Ihana neule, Rose Mohairista tulee pehmeä ja kaunis!
  Sinisiä unelmia ja ajatuksia viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteistanne! Lumi on edelleen maassa ja aurinkokin on näyttäynyt useaan kertaan. On niin mahtavan kaunista! Monet tuosta lumesta valittavat, mutta mielestäni juuri tämän eri vuodenaikojen rikkaus on aivan mahtavaa meillä Suomessa. Ilo irti jokaisesta erilaisesta ajasta, sillä kesä ei voi olla koko ajan ja ihan henkilökohtaisesti en kyllä sellaista haluaisikaan.

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuva ja ihanaa luettavaa ...kiitos taas sinulle!

  Ja miten kaunis neule sinulla menossa.
  ...kaunis kuviointi ja niin ihkun pehmoisen näköinen.

  Oikeen mukavaa talven valkoisuutta sinulle viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi!

   Pidän kovasti itsekin tästä mallista, kuten tyttäretkin. Harvoin löytyy mallia, josta me kaikki kolme olemme yhtä mieltä:)

   Kiitos! Vettä on satanut kovasti viime yön, joten ei taida enää paljoa lunta olla jäljellä. No, uutta tulee varmasti vielä.

   Poista
 8. Rauhallista pyhäinpäivää sinulle Leenuliini :)

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!