sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sydämen täyttäviä hetkiä


"Suurin onni elämässä on, että rakastettu omana itsenään 
tai oikeammin sanottuna, siitä huolimatta." 

Sain molemmat lapsenlapset luokseni viime viikonloppuna. He viettivät kanssani kaksi vuorokautta ja hiukan mummia jänskätti miten menee pienimmän kanssa, sillä hän oli yökylässä luonani ensimmäistä kertaa. Turha jännitys oli, sillä niin luottavaisesti ja ihanasti hän suhtautui mummilassa oloon, ettei sitä oikein voi todeksi uskoakaan.

Herra Komistuksella oli vähän enemmän nuhaa kuin isosiskollaan Murusella, joten tukkeutunut nenä vähän herätteli öisin. Ensimmäisen yön jälkeen Herra Komistus ei enää halunnutkaan nukkua omassa sängyssään, joten hän sai nukkua vieressäni. Poski poskea vasten nukuimme. Sairastaessaan hän äitinsä mukaan kaipaa entistä enemmän läheisyyttä ja sitä hän myös sai. 

Vaikka yö meni katkonaisesti nukkuen, ihmettelin itsekin sitä virtaa mitä minussa oli, vaikka periaatteessa minun olisi kuulunut olla väsynyt edes hippasen. Päättelin, että sain lapsilta niin paljon rakkautta ja hellyyttä, että sain niistä voimaa jaksamiseen. Ihania, suloisia ja niin rakkaita, jotka tosiaan pitävät minusta ilman arvostelun häivääkään. Sama pätee toisinpäin.Kudoin jouluksi Murusen nukelle tällaisen setin. Kokonaisuuteen kuuluvat vielä pienet töppöset.

Harmikseni vuoden alkuun ajoittautui puhelimen rikkoontuminen. Päivitin uuden ohjelman ja sen jälkeen puhelin ei suostunutkaan enää heräämään henkiin. Olihan se jo hieman temppuillut ennen sitäkin, mutta viimeinen niitti oli ohjelman päivittäminen. No, olihan tämä puhelin jo kolme vuotta vanha, joten kai oli jo aika hankkia uusi väline. Digikameranikin rikkoutui vuoden vaihteessa, mutta koska uudessa puhelimessa on hyvä kamera, olen nyt toistaiseksi ajatellut sillä pärjääväni. 


Rauhaisaa sunnuntaita ja mukavaa uutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Mummona oleminen on ihanaa. Meillä tosin päivystimme viimeyönä mieheni kanssa vuorotellen vatsatautista Mimosaa.
  Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummina oleminen on ihan parasta.
   Voi harmistus, että on tuollainen tauti iskenyt. Toivottavasti Mimosa voi jo paremmin ettekä tekään saa tautia.

   Kiitos samoin!

   Poista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!