lauantai 22. maaliskuuta 2014

Eräänä päivänä


"Tärkeintä on itse toiminta, ei toiminnan kypsyttämät hedelmät.
 Sinun on tehtävä se, mikä on oikein.
 Voi olla, että se ei ole omassa vallassasi, 
voi olla, että sinun aikanasi ei hedelmiä tule. 
Tämä ei silti  merkitse sitä,
 että lakkaisit tekemästä sitä, mikä on oikein. 
Jos et tee mitään, et saa mitään tuloksiakaan."
-Candhi 

Valopilkkuja elämään pilkahtaa vähän väliä. Miten huojentaa tietää, että meistä huolehditaan tavalla tai toisella. On hyvä muistaa, että meillä on aina joku rinnallamme auttamassa, jos vain sitä haluamme.

 Vakuuta itsesi, että selviät asiasta kuin asiasta ihan varmasti, sillä jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu. Joskus vastauksen löytämiseen menee tovi, mutta kyllä se ratkaisu on olemassa. Sellainen vastaus, että se tuntuu aivan päivänselvältä kun sen on hoksannut.

Surun kohdatessa ympärillä on myös ihmisiä ja muita asioita, jotka auttavat surun läpi kohti valoa ja seesteistä oloa. Omalla kohdallani se on taas niin tullut todistetuksi, vaikka se ei todistelua kaipaakkaan. Rakkaimmat ystäväni ovat kultaakin kalliimpia.


"Onnen koukkuja" -kirja on viimeisin lukemani kirja. Kirja kertoo keski-ikäisen Jocelynen 18 miljoonan lottovoitosta ja sen tuomista ajatuksista ja vaihtoehdoista. Suloisenkarvas romaani onnen haureudesta, kuten kirjan takasivulla kerrotaan. Alkuun hieman ihmettelin itsekseni, että miten tästä kirjasta on voinut tulla maailmanlaajuinen jymymenestys, mutta kyllä se ihmettely  myöhemmin kaikkoni, kun olin hieman enemmän malttanut kirjaa lukea ja uppoutua sanomaan. Loppujen lopuksi oli pakko ahmia kirja aika nopsaan, kun malttamattomana mietin, että miten tässä oikeasti loppujen lopuksi käy.

Rentouttavaa viikonloppua!


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onneksemme emme ole.
   Aurinkoista sunnuntaita Sinulle!

   Poista
 2. Upea kirja. Enkeleitä sinun vierellesi.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olin aivan lumoutunut tuosta kirjasta. Nyt minulla on lainassa saman kirjailijan "Katseenvangitsijat". Kaikkea hyvää sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäneepä etsiä itsekin tuokin kirja käsiini! Tämän kirjan löysin kirpparilta, joten laitanpa toivetta tuonne maailmankaikkeuteen, että tuokin kirja jostain tulisi vastaani. Kiitos vinkistä Mari♥

   Poista
 4. Pitää etsiä tuo kirja, kiitos vinkistä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy!

   Kiitos ja kiitos samoin!

   Poista
 5. Vastoinkäymisissä ja myös iloisissa asioissa ystävät ovat enemmän kuin kultaa. On hienoa kun voi jakaa ilot ja surut☺
  Sinulle toivotan mitä parhainta alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan mahtavaa! Surut puolittuvat ja ilo lisääntyy ystävien kanssa.
   Kiitos Mate!

   Poista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!