lauantai 18. toukokuuta 2013

Ole tänään kiitollinen

Ruusubegonia
"Ole tänään kiitollinen.

 Ole kiitollinen mielimusiikistasi, elokuvista jotka saavat sinut hyvälle tuulelle, puhelimesta jolla saat yhteyden muhin ihmisiin, tietokoneesta ja sähköstä joka tuo valoa elämääsi.

 Ole kiitollinen lentokoneista, jotka lennättävät sinut minne ikinä haluat.

Ole kiitollinen teistä ja liikennevaloista, jotka huolehtivat siitä että liikenne sujuu.
 Ole kiitollinen niille, jotka ovat rakentaneet siltamme. 

Ole kiitollinen rakkaimmistasi, lapsistasi, lemmikeistäsi ja silmistäsi, jotka mahdollistavat sen, että voit lukea tätä kirjaa. 

Ole kiitollinen mielikuvituksestasi.

 Ole kiitollinen, että voit puhua.

 Ole kiitollinen, että osaat nauraa ja hymyillä.

 Ole kiitollinen, että voit hengittää.

 Ole kiitollinen siitä, että olet elossa!

 Ole kiitollinen siitä, että olet Sinä!

 Ole kiitollinen siitä, että on olemassa sana, joka voi muuttaa elämäsi, ja toista se yhä uudelleen ja uudelleen.

Kiitos! Kiitos! Kiitos!"

-Secret:Päivittäisiä elämänohjeita

Mielen ja kiitollisuuden tunteita herättävä ajatelma. Ainakin minulla. Niin useasti kuljemme eteenpäin huomaamatta kiittää niistä monista asioista elämässämme, joita pidämme aivan itsestään selvyyksinä. Tänään edes pienen hetken en pidä näitä selvinä asioina, vaan omistan kiitoksen ajatuksen moneen suuntaan. Useinhan kriisin hetkillä sitä huomaa ja hakee ympäriltään asioita joista voi olla kiitollinen luodakseen itselleen vahvuuksia ympärilleen. 

Eilen tapasin kaksi aivan mahtavaa persoonaa, joiden seurassa olisin halunnut olla kauemminkin. Tapaamisemme sisälsi hurjasti huumoria ja naurua ja jonkinlaista yhteenkuuluvuuden tunnettakin. Ihania kohtaamia tuollaiset. Sellaisia lisää kiitos!

 
 Viikolla löysin tämän kauniin enkelikortin, kun etsiskelin muita onnittelukortteja. Kortti on Karton "Lentävä lammas" -sarjaa ja on Arja Laihosen käsialaa. Tästä kuvasta ei käy ilmi, että nuo harmaat pilvet ovat hopeahohtoista "glitteriä". Ihana löytö sieltä korttien keskeltä.

Tämä toukokuu onkin oikein korttien hankinta-, tekemis- ja lähettämisaikaa, kun nimi- ja syntymäpäiviä osuu moni juuri tähän aikaan. Tein tässä taannoin päätöksen, että yritän mahdollisimman usein lähettää kortteja ilahduttamaan muistamisesta. Kirppareiltakin on vuosien saatossa tullut hankkineeksi monenlaisia kortteja, jotka pitäisi lajitella, jotta oikean aiheisen kortin etsiminen olisi helpompaa omista jo olemassa olevista varastoista. Joskus pitää kyllä ne kaupankin valinnan käydä läpi, jotta tällaisetkin upeat keräyskohteet pääsevät kotiini itseäni ilahduttamaan.

  ♥ Aurinkoisen lämmintä viikonloppua kaikille ♥

8 kommenttia:

 1. Elämässä paljon kiitollisuuden aiheita ja kiitollisuus lisää onnellisuutta elämään. On vain muistettava olla kiitollinen asioista silloin kun nauttii niistä, usein niiden tärkeyden huomaa vasta kun ne menettää. Kiitos muistutuksesta ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. paljon on asioita joista pitäisi muistaa olla kiitollinen ♥

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. KIITOS kun muistutit....joka päivä pitäisi aloittaa kiitoksella :)

  VastaaPoista
 4. Paljon on aihetta kiittää,kun aina muistaisi.kiitos tästä postauksesta.Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana ja positiivinen postaus taas.

  Ihanaa Helluntaita Sinulle

  VastaaPoista
 6. Kiitokseen on niin paljon aihetta, itsekin kirjoitin siitä sanasen äitienpäivänä. Tuntuu, että ihmiset valittavat nykyään joka asiasta, vaikka oikeasti kaikki on hyvin. Olen huomannut, että voin paljon paremmin, kun olen alkanut ajatella kaikkia vastaantulevia asioita kiitollisella mielellä, sillä suuria lahjojahan kaikki asiat ovat, myös ne vastoinkäymisetkin.

  VastaaPoista
 7. Monta on asiaa joista pitäisi kiittä, vaan sitä ei huomaa silloin kun on asiat on hyvin, vaikka silloinhan sitä kiitoksen aihetta juuri olisikin.
  Kiitos tästä ihanasta postauksesta ja muistutuksesta!
  Aurinkoista Helluntaita Sinulle♥

  VastaaPoista
 8. Tuo kaikki on niin totta. Vaikeuksien kohdatessa oppii vielä enemmän ymmärtämään kuinka kiitollinen voi monista asioista olla. Ilman niitä pieniä, mukavia, arkipäiväisiä asioita elämämme olisi varmasti kovinkin erilaista. Niistä tulisi siis iloita ja muistaa kiittää.<3 Itselläkin on paljon helpompi olla silloin kun osaa olla kiitollinen.

  Kortteja pitäisi myös lähetellä aina silloin tällöin piristykseksi, välillä ilman erityistä syytäkin. Ne toden totta piristävät saajaansa.:)

  Kesäistä sunnuntaita ja kiitos positiivisista ajatuksista!:)

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!