"Kaikella on oma täydellisyytensä, olipa kysymys asteikon ylä- tai alapäästä, eikä yhden täydellisyys ole toisen täydellisyyttä."
-John Henry Newman
Pyhäinpäivä, muistamisen hetkiä menneitä sukupolvia kohtaan ajatuksissa ja polttamalla kynttilöitä hautausmailla ja kotona. Sytytin juuri parvekkeelle kynttilöitä palaamaan sateen ropistessa laseihin.
Pari iltaa sitten selaillessani joululehtiä, bongasin saaristolaisleivän ohjeen ja muutaman muunkin reseptin kokeiltavaksi. Aloitin leipätaikinasta, johon menikin aikaa eli tulin huomaamaan, että tämä ei ole mikään nopeatekoinen leipä. Taikina nousi kunnolla ja oli tarpeen ottaa vielä yksi vuoka lisää. Leipävuokia pitää ostaa siis ainakin yksi lisää, vaikkei tuo sydänleipäkään hassumman näköinen olekkaan.
Persikkachutneyn ainesosathan ne tässä odottelee kattilaan pääsyä. Mielenkiinnolla odotan mikä on lopputulos ja etenkin maku.
Kylmäsavulohileipiä kauraleivästä kera avokadon. Oli muuten yllättävän hyvä yhdistelmä tuo kylmäsavulohi ja avokado. Avokado häivytti mukavasti kalan suolaisuutta.
Herkutteluhetkiä luvassa enemmänkin!
Minäkin vein kynttiläni rakkailleni eilen. Muistelu herkistää todella.
VastaaPoistaHyvää sunnuntaita sinulle.
Muistot, onneksi meillä on muistot.
PoistaHyvää sunnuntaita Sinulle myös!
Hyvää sunnuntaipäivää sekä alkavaa viikkoa <3
VastaaPoistaSamoin Sinulle ♥
PoistaNäin tekee ♥
VastaaPoistaAamupalaksi omatekoista leipää, se on onnea sekin :)
Kiitos! Rauhaisaa sunnuntaita Sinulle ♥
Sydänleipä on todella ihanan näköinen!
VastaaPoistaHyvää sunnuntaita!
Kiitos Sussi! Se on melkein jo syöty, kun siitä tietysti piti aloittaa tämän kokeilun maistaminen :)
PoistaKiitos samoin!
Onpas sinulla herkullisen näköisiä leipiä. Kelpais kyllä mullekin :)
VastaaPoistaVai olet käynyt facebook-sivullanikin tykkäämässä. En kyllä tiedä kuin etunimesi ???
Kiva että eksyit uuteen blogiinikin ♥
Mukavaa alkavaa viikkoa !
Kiitos! Jätän Sinulle viestiä, niin kohta tiedät :)
PoistaSamoin kiitos!
Sounds wonderful and look delicious! Love your dark bread! I know, it tastes fantastic!
VastaaPoistaAll my best from Austria
Elisabeth
Thanks for your comments! Wonderfull that you know the bread. It`s a really good.
PoistaWelcome again Elisabeth!