sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kiitollinen mieli


"Kiitollinen mieli tekee meidät henkisesti rikkaiksi.
Kiitollinen mieli avaa kaikki kanavat vastaanottamaan hyvyyttä.
Kiitollinen mieli on sydämen ystävä.
Kiitollinen mieli on suurin voima kaikkea pahaa vastaan!
Kiitollinen mieli on lähde, josta ammennetaan juhlajuomaa.
Kiitollinen mieli on hyvän elämän ja pitkän iän salaisuus.
Kiitollinen mieli tietää, että kaikki ei ole itsestään selvää.
Kiitollinen mieli on tiedostamatonta rukousta."

-Marleena Ansio

  Ihmeitä tapahtuu tosiaan joka päivä ja on aivan mahtavaa huomata olevansa osa niitä. Jokaiselle niitä tapahtuu, mutta kaikki eivät vain ehkä huomaa ajatella jotain tapahtumaa ihmeenä eikä ainakaan sitä, että he itsekin ovat yksi ihme. Itse sain kokea parantumisen ihmeen, joka ei jäänyt työkavereiltakaan huomaamatta. Eräs päivä ihmettelin, kun jalat painoivat "tuhat kiloa" ja särkivät ja olokin olo jotenkin outo. Eräs työkaveri kertoi, että samanlainen olo on hänelläkin.  Ajattelimme sitten yhdessä, että helle tekee taas tepposiaan ja lisäsimme veden juontia entisestään. Tein samana päivänä vielä muutaman tunnin ylitöitä ja kun kotiin kävelin, tuntui, että onpas nyt takkuista tämä kävely. Matkan varrella tuli vielä eräs ystävä vastaan, jonka kanssa piti vaihtaa kuulumisia ja hänellekin piti sanoa, että mennään istumaan tuohon matontappaustelineen päälle, kun on niin voimaton olo.

 Kotona sitten soitin pari pitkää puhelua ja kun olo vain huononi ja alkoi viluttamaan helteisenä iltana, niin silloin se ajatus hiljaa hiipi mieleeni, että hah, minullahan on ilmeisesti kuumetta. Päivällä olin jo töissä ääneen ihmetellyt, kun ei ole nälkä, vaikka ruokataukoajastanikin oli ehtinyt kulua jo parisen tuntia,  kun kiireiden vuoksi en ollut ehtinyt vielä syömään.

Siinähän ne ennusmerkit olivat aivan selvästi näin jälkikäteen ajateltuna esillä. Ruokahaluttomuus, jalkojen särky ja voimaton, outo olo tarkoittaa minulle samaa kuin kuumeen nouseminen. Edellisestä kerrasta vain oli sen verran aikaa, että oli jo päässyt unohtumaan nämä ennusmerkit. Enhän minä nyt sairastu ja sairastele, joten ei tullut mieleen ei.  

Yön sitten hikoilin 38 asteen kuumeen pois kahden peiton alla ja aamulla virkistävään suihkuun ja töihin. Vähän höntti olo oli aamulla, mutta kun hain apteekista vielä c-vitamiinia sisältävää särkylääkettä, jota nautin vain yhden kappaleen, olo koheni päivää kohden niin paljon, että työkaveritkin ihmettelivät, että mikä se pilleri oikein oli, kun minua vain hymyilyttää, vaikka he muut olisivat sängyn pohjalla potemassa. Tauti siis tuli ja meni nopeasti, kiitos siitä!  Kai se kuume tappoi sen orastavan taudin alun ja vei oudot olot mennessään.

 
"Ilo ja rakkaus ovat lahjoja, jotka lisääntyvät tuhlaamalla."
 Tuhlaamaan siitä sitten vaan kaikki!


7 kommenttia:

 1. Hyvä, että tauti tokeni. Aurinkoista ja iloista tulevaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Onneksi kuume laski nopeasti. Sekin on yksi ihmeistä ja lahjoista.
  Tuhlataanpa kaikkia lahjoja.
  Lämmintä kesäviikkoa Sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan piti itsekin ihmetellä moista nopeutta :)
   Niinpä tehdään!
   Kiitos Mate! Samanmoista toivon Sinulle <3

   Poista
 3. Hyvä että tauti tokeni. Kauniita ajatuksia paljon. Hyvää maanantaita.

  VastaaPoista
 4. Hei Leenuliini, kurkkaapa blogiini ;)

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!