lauantai 19. tammikuuta 2013

Paras ystäväsi


"Sinä päivänä,
kun huomaat olevasi
ihminen,
joka on sinun paras ystäväsi,
sinä olet paras.
Sinun ei tarvitse
enää koskaan kilpailla
muita vastaan,
koska sinä olet jo
paras
omassa elämässäsi."
-Marleena Ansio

Aika mahtavasti oivallettu, olla itse oman itsensä paras kaveri. Paras kaverihan kannustaa ja tukee aina tiukan paikan tullen, pitää tsemppiä yllä ja rakastaa sinua, vaikka mitä tulisi eteen. 

"Ainut tie todelliseen rakkauteen on vapaus rakastaa tai olla rakastamatta." Rakkaustunnetta ei voi pakottaa, sitä joko tuntee tai sitten ei tunne, etenkin silloin, kun tunne pitäisi vahvana kohdistaa tiettyyn ihmiseen. Yleismaailmallisesti rakkaustunne voisi olla helpompi tuntea, ehkä. 
  Viimeisimmät kirpparilöydöt.Vauvaneulelehti eurolla ja kirja 1,50, jonka juonikerronta tuntui sen verran mielenkiintoiselta, että pakko oli napata sekin mukaan. Lankatarjonnat käyn aina tarkkaan läpi ja tällä kertaa löytyi lilaa 6-säikeistä kalastajanlankaa 5 kerää hintaan 2,80. Ei vielä hajuakaan mitä tuosta teen, mutta lila on nyt yksi vahvoista suosikkiväreistäni, joten ihan värin takia lähti mukaan.

Tuo yllä oleva hirvi on myös yksi kirpparilöydöistäni syksyltä.Puisia koriste-esineitä minulla on tosi vähän, mutta nyt on yksi lisää.

Tämä seinävalaisin oli vastaus pyyntööni löytää pari jo olemassa olevalle valaisimelle makuuhuoneeseeni. Ensimmäisestä valaisimesta muistaakseni maksoin vitosen ja vastaan on tullut kyllä yksi aiemminkin, mutta hintana oli huimat 25 euroa. Nyt tämä kaipaamani toinen yksilö maksoi 2,50 euroa, sillä kassalla selvisi, että loosin tavarat olivatkin puoleen hintaan tyrkyllä. Iloinen ylläri, sillä en kai ollut innoissani huomannut alennuslappua ollenkaan. Nyt kun tämän saisi vielä aikaiseksi laittaa seinälle.

Oikein hurjan rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kirppareilta tekee kyllä hyviä löytöjä ja niitä on myös mukava koluta läpi:)

  VastaaPoista
 2. Sinä teet aina hyviä löytöjä kirppikseltä. Nuo langatkin, voi että niistähän voi virkata vaikka mitä :)

  Hyvää viikonloppua Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Runo saa kyllä tuntemaan itsensä parhaaksi ystäväkseen, silti unohtamatta tosiystäviä!
  Onpas kivoja kirppislöytöjä.
  Sinullekin oikein rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Ihania nämä postauksesi.
  Minäkin aloitin muuten haasteet blogissani. Käy kurkkaamassa. (Runokin kävisi)

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!