torstai 25. kesäkuuta 2015

Suunnitelmien aikaa


"sydän kipeä
prinssin ja prinsessan

satukirja sulkeutunut
lopussa ei edes puoli valtakuntaa

rakkauden koskettaman ihon ympärillä
orjantappurapensaikko

läpäisemään

hiljaisuus hiipinyt linnan torneihin
missä rakastavaiset ennen juoksivat
toistensa syliin

ehkä jonain päivänä prinssi onnistuu
ampumaan rakkauden nuolen
prinsessan sydämeen

ja saamaan omakseen

sinut"

-Harri Uusitalo:Yhden illan prinsessa

Runo on viimeisimmästä runokirjalöydöstäni.  Ensin minua puhutteli kirjan kansi yksinkertaisessa kauneudessaan, sisällön selaus vahvisti ostopäätökseni teon. Rakkaus on teemana aina puhutteleva ja kaunis, surullisen kaunis.

Sokki herättää ajattelemaan elämää uudella tavalla. Surun kautta voi oppia elämään. Tosiasiat on hyväksyttävä, vaikka se voi koville ottaakin. Surra pitää, mutta elämään pitää hakeutua uudella opetuksella. Kuolema on lopullista, erokin voi olla sitä, mutta molemmissa tapauksissa elämä jatkuu. Näe eteesi annettuja uusia mahdollisuuksia,, tee sitä mistä nautit ja mitä jaksat tehdä. Hymyilyyn alkaa tulla päivä päivältä enemmän syitä. Tarkoituksellisia yllätyksiä, joiden on tehdä elämääsi uusia ihania muistoja.

Maailmassa on loputtomasti kiinnostavia asioita. Huomaat omat mahdollisuutesi tarkkaavaisuutesi ansiosta. Kiitos on yksi rakkauden taikasana.

 Suunnitelmia, nyt niitä on hyvä kirjata uusiin muistikirjoihini. Hauska löytö Tukholmasta alkukesästä, kun olimme Prinsessan kanssa juhlimassa hänen ylioppilaaksi valmistumistaan vielä ihan kahdestaankin. Isommat juhlat olivat valmistumisviikonloppuna, mutta halusin hänelle vielä hieman juhlaa kaiken sen ahertamisen jälkeen. Syötyä tuli ainakin kunnolla, niin kunnolla, että päätin etten enää milloinkaan syö. No se päätös tuli kumottua heti seuraavana päivänä.

Mukavaa kesäistä viikkoa!


 



5 kommenttia:

  1. Viisaita sanoja jälleen! Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos on tosiaan yksi tärkeimmistä sanoista... <3

    VastaaPoista
  3. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

    We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments of life with a smile Visit for the | funny joke |
    whatsapp dare quiz | whatsapp status for girl attitude in hindi

    VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!