lauantai 9. elokuuta 2014

Kaunis löytö


"Älä estä lentämästä, kauas katsomasta.
Ethän lannista
pientä enkelilasta."
-Heljä Liukko-Sundström:Älä katkaise siipiä 

Pitkään aikaan en olekaan löytänyt enkeliaiheista kirjaa, mutta nyt sellainen tuli vastaan eilen kirpparilla. Kirpparihinnaksi melko kallis, 8E, mutta ihastuin tähän kirjaan niin vahvasti, että ostin sen korkeasta hinnasta huolimatta. Jos haluat näitä kirjan lauseita lukea enemmänkin, lainailen niitä Enkelin silmin fb-sivuille silloin ja tällöin.


"Lähelläni kädet.
Lämmön tunne ja ajatukset aavistan."

Heljä Liukko-Sundströmin "Oma enkelini" sivun kaunis enkelikuva teksteineen.


Hauska huomata omasta aarrekartastaan, että muutama kartan kuva on taas toteutunut ihan huomaamatta. Murattien peittämän sisustulehden sivun olin myös liimannut tauluun ja hymy levisi kasvoille, kun eräs päivä keskityin katsomaan kuvia ja toiveitani parin vuoden takaa. Harmi, kun en ollut laittanut siihen päivämäärää, milloin olen kartan  tehnyt ja myös se pitäisi olla, että mihin mennessä aarrekartan unelmat olisivat täytettyinä. Joka tapauksessa monen kuvan kohdalla huomasin, että oikeaan suuntaan olen toiveitteni kanssa mennyt.

Ehkä olisi aika tehdä uusi aarrekartta, sillä montaakaan kohtaa ei enää ollut täyttymystä vailla. Uusia unelmia kohti vaan ja sakset ja kuvat unelmakäyttöön.

Muratti kukkien merkityksen kielellä tarkoittaa uskollisuutta ja kestävää avioliittoa.  Uskollisuutta kyllä löytyy, mutta tuo avioliitto ei kohdallani ole oikein toiminut, mutta kukapa tietää tulevasta.

Ole uskollinen Sinäkin itsellesi! Se ajatusmalli takaa hyvän mielenrauhan.


6 kommenttia:

 1. Niinpä onkin kaunis löytö.
  Omat murattini ovat monen vuoden vanhoja ja kasvavat jo parimetrisiksi, niinkuin avioliittonikin kohta puolivuosisataa vanha☺☺
  Mukavaa viikonloppua Sinulle Leenuliini♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murattisi ovat varmasti upeita noin kookkaina!
   Mukavaa viikkoa Sinulle ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Melkein joka päivä tuota kirjaa tulee selattua, joten hyvässä käytössä on.

   Poista
 3. ♥ ihana!! Hyvää keskiiikko päivää!

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!