torstai 10. lokakuuta 2013

Elämyksellisiä hetkiä


"Jos aiot pitää minusta kiinni
ystäväni
silloin kadotat minut

jos saattelet minua
ystäväni
matkallani vapaaksi ihmiseksi

silloin kasvaa välillemme
kumppanuus
joka vaikuttaa meidän kummankin
elämään"

-Margot Bickel:Kulje tietäsi
Sisustukseen vähäsen uutta kirpparilta eli lipaston kulmalla oleva lamppu sopii mielestäni melkoisen hyvin vierashuoneen kattovalaisimen pariksi.Vai mitä mieltä olette?


Jotkut lapset tietävät jo pienenä mitä haluavat tehdä isona. Omat muistikuvani tulevaisuuden ammatin mietiskelystä liittyvät vasta tuohon runsaan kymmenen vuoden ikään. Kai koulun opinto-ohjaallakin jotenkin oli sormensa sopassa, kun oma koulutustie tuli valittua. Sillä samalla tiellä ollaan edelleen vuosikymmenienkin päästä.  Nykypäivän trendinä on myös se toinen vaihtoehto, että joutuu jostain syystä montakin ammattia opiskelemaan elämänsä aikana. Oma valintani ei olisi voinut paremmin osua kohdalleen, sillä edelleenkin nautin työstäni. Jokainen päivä on elämys.

Elämyksellistä päivää Sinullekkin!

12 kommenttia:

 1. ihania löytöjä! ja tuo alin kuva,antaa virtaa ja voimaa tähän päivään :)

  VastaaPoista
 2. On upeaa, jos nauttii työstään:) Itse olen 90-luvun laman kasvatteja ja pätkätyöläisiä, ammatteja minulla on ollut melkein yhtä paljon kuin Aku Ankalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ymmärtänyt miten hurjasti välillä saan voimaan työstäni ja etenkin sitä kautta tapaamistani ihmisistä. Sinä olet sitten monitaitoinen nainen ja osaaja!

   Poista
 3. Kauniin lampun olet löytänyt ja hyvin sopivat yhteen :) Ammatinvalinta onkin mielenkiintoinen juttu. Itse tiesin yläasteella haluavani tälle alalle, missä nyt olen ja siinä olen pysynyt. Nyt kun on seurannut oman lapsensa opiskelu-uran alkua, niin mielessä on käynyt miten nuorena sitä pitää jo valintoja tehdä. Toivottavasti tytär on nyt omalla alallaan. Nuoresta iästä on tietysti se etu, että alaakin voi vielä vaihtaa. Eikä nykyään tunnu yhdellä tutkinnolla oikein pärjäävän, aina pitää kouluttautua lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet samaa mieltä kanssani noista lampuista!
   Joillekkin tuo ammatinvalinta voi olla rankkaa puuhaa, kun valintoja voi olla moniakin, että mille voisi suuntautua. Toinen vaihtoehto on sitten se, että on vain yksi vaihtoehto ja sitten ei jostain syystä sitä pääsekkään opiskelemaan kuin ehkä muutaman yrityksen kautta. Omalla kohdallani olen joskus oikein miettinyt, että mistä se ajatus on tullut tähän omaan ammattiini eikä oikein mitään muistikuvaa niistä ajatuksista ole. Olenkohan vain mennyt virran mukana vai oliko minulla jotain omaa tahtoakin täsä asiassa.

   Poista
 4. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon pöytälampun suhteen ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että ostanko vai en. Kiitos ja kiitos samoin!

   Poista
 5. Kaunista tunnelmaa huokuu kuvasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minussa asuu sellainen pieni romantikko toisinaan. Kiitos Mate!

   Poista
 6. Hyvin sopii kirpparilöytösi lampun kanssa yhteen.
  Onnittelut sopivan ammatin löytämisestä. Mikä sen mukavampaa kuin lähteä töihin iloisin mielin :)
  Minulla on monta ammattia. Olen joutunut tekemään monessa työpaikassa sitä mitä milloinkin on eteen tullut. Toimistotöitä enimmäkseen. Muutama vuosi sitten suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon. "Papereiden pyörittelystä" en ole koskaan tykännyt, mutta joutunut jotenkin vaan niihin hommiin. Asiakaspalvelusta tykkään ja olen onneksi päässyt välillä niihinkin töihin :)

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!