lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tarkkailijan roolissa


"Minä rakastan 
yhteisen kokemustemme muistoja.
Onnen ja tuskan hetkissä
minusta on tullut se ihminen,
joka nyt olen ja joksi alati tulen.

Muistot ovat aarre,
jota en tahdo aliarvioida,
vaikka tuo aarre ei loistakaan
monen mainostetun seikkailun
ja rakastumisen lyhytikäisyyden lailla."

-Ulrich Schaffer:rakastan...ja maailma avautuu 

Elämässä on hetkiä, jolloin on mahtavaa huomata omaavansa vapautta, että voi seurata asioita vain sivusta. Voi hellittää hallintaa ja vain olla tarkkailijan roolissa. Muistot omasta menneisyydestä auttavat myös huomioimaan erilaisia tunnetiloja ja mahdollisia ratkaisujen lopputuloksia. Arvailla mielessään miten tässä tapauksessa ehkä käy ja mitä seuraavaksi voisi olla edessä. Vähän kuin romaania lukisi, mutta tapahtumat ovatkin ihan tosielämästä. 

Ihan pienet lapset ovat omia peilikuviaan ja aivan mahtavia tarkkailijoita.  Ensimmäisiä kertoja peilin edessä ollessaan he vilkuttavat iloisesti siellä näkyvälle lapselle. Mielenkiintoista olisi tietää, millä hetkellä he ymmärtävät että se olen ihan minä itse, joka siellä peilissä vilkuttaa. Ehkä he ymmärtävät heti, ehkä ei.Olen ihan unohtanut hehkuttaa uutta kassiani! Sain tyttäriltä tämän kauniin Marimekon hopeamitalikassin. Se onkin ollut jo ahkerassa käytössä, sillä tästä tuli nyt oikea kesäkassini ja talvella sen saa pieneen tilaan toiseen laukkuun, joten oikea hyötykassi. Kassi on saanut ansaittua huomiota, joten tuntuu joku muukin pitävän tästä kesäisestä kuosista.


Kirpparireissulta tänään löytyi tällaiset aarteet: Täydelliset naiset, ensimmäinen tuotantokausi tulevien syksyisten sadeiltojen viihdykkeeksi. Ruskeasävyiset kauniit helmet olivat ihan heti varma valintani. Kuva nyt ei tee täysin oikeutta helmien kiillolle ja loistolle.

Kiva huomata, että teitä lukijoitakin on tullut muutama lisää. Tervetuloa! Toivottavasti viihdytte!

Ihmiset haluavat rauhaa, joten toivottelen rauhaisan viihdyttävää viikonloppua kera auringon.13 kommenttia:

 1. Voi kunpa sitä oppisi tarkkailemaan asioita... Me Karjalaiset ollaan niin vilkkaita, että ensin mennään ja tehdään ja sitten tarkkaillaan ja opitaan jos opitaan.

  Upeita kirpparilöytöjä olet tehnyt. Minäkin rakastan ruskeaa ja syksyn värejä yleensäkkin.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Karjalaisia sukujuuria on minussakin neljäsosa ja se tuntuu silti olevan välillä 100% päällä, joten ymmärrät varmaan hyvin, että osaan nauttia näistä oivaltamisen hetkistä tämän asian saralla.

   Kiitos, kiitos samoin!

   Poista
 2. Todella kaunis kassi ja helmet ovat myös upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäret kyllä tuntevat makuni, kun heidän hankkimansa lahjansa ovat kyllä aina olleet osuvia valintoja. Rakastuin noihin helmiin :)

   Poista
 3. Nätti kassi, ja tuollainen varakassi pitääkin aina olla mukana. Ei tarvitse muovikassia ostaa.
  Kauniit on helmetkin, kuva ei koskaan anna täyttä oikeutta kuvattavalle asialle.
  Mukavaa kesäkuun jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varakassi kun on noin kaunis, niin se tulee oikeasti otettua mukaankin.

   Kiitos Anneli♥ Samanmoista Sinulle♥

   Poista
 4. Kaunis kassi ja upeat helmet:)

  VastaaPoista
 5. Kangaskassit on käteviä, minullakin yleensä yksi "käsilaukussa" varalla, ja sinun kassisi on todella kaunis! Mukavat kirpparilöydöt, eihän noin nättiä helminauhaa voinut olla ostamatta, hyvät väritkin.

  VastaaPoista
 6. Kauniita ajatuksia . Kasseja tarvitaan aina kauniit helmet . Hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja näppärä kangaskassi! Minullakin on usein kassi käsilaukussa mukana, saa maitokaupasta evästä kotimatkalla näppärästi pakattua kyytiin.

  VastaaPoista
 8. En vielä kerinnyt profiilikuvausta pidemmälle, mutta aloin miettiä, että onpas kiva kokoonpano, kun on neljältä eri vuosikymmeneltä naisia talossa. Pysyy hyvin eri ikäkausien hengessä mukana :).

  VastaaPoista
 9. Totta mitä kerrot, että välillä on hyvä tarkkailla. Se auttaa ymmärtämäänkin joskus yllättävän paljon.

  Ihana kesäkassi!=)

  VastaaPoista
 10. Hei Leenuliini! Tuo kassi on aivan ihana ja helmet myös kauniit. Kiitos, oli kiva vierailla blogissasi: viisaita sanoja ja kivaa tunnelmaa. :) Heli

  VastaaPoista

Kiva, kun piipahdit! Tervetuloa toistekkin!